Con Amoren yrittäjäpari avaa uuden ravintolan Lappeenrannan Kauppakadulle – Big Chefin valttikortti on erikoiskaapissa raakakypsytetty liha, mutta listalta löytyy myös etanoita ja savustettuja kasviksia

Big Chefin omistaa Ali Gevanci vaimonsa kanssa. Konkarikokki Ulla Liukkonen on palkattu mukaan valmistamaan lounasta, joka tarjoillaan buffet-pöydästä. Kuvassa on myös dry aged -kaappi, jossa lihaa raakakypsytetään tarkasti määritellyssä lämpötilassa ja ilmankosteudessa sen mureuttamiseksi. Anu Kiljunen

Lappeenrannan keskustan ravintolatarjonta monipuolistuu entisestään. Perjantaina 17. syyskuuta Kauppakatu 61:een avautuu uusi ravintola nimeltään Big Chef.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Saimaan sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Olen jo tilaaja