Twitterin liikevoitto laski ja käyttäjämäärä kasvoi vuoden viimeisellä neljänneksellä

Some-palvelu Twitter ilmoitti pienenneestä liikevoitosta viime vuoden viimeisellä neljänneksellä. Liikevoitto loka-joulukuussa oli 153 miljoonaa dollaria (139 miljoonaa euroa), kun vuotta aiemmin se oli 207 miljoonaa dollaria (188 miljoonaa euroa), yhtiö kertoo tiedotteessa.

Yhtiön liikevaihto puolestaan nousi yli miljardin dollarin. Liikevaihto oli loka-joulukuussa 1 007 miljoonaa dollaria (915 miljoonaa euroa), kun edellisvuonna se oli 909 miljoonaa dollaria (829 miljoonaa euroa).

Twitter kertoi myös päivittäisen käyttäjämääränsä kasvusta. Päivittäisiä mainostettavia käyttäjiä oli yhtiön mukaan 152 miljoonaa, mikä oli viidenneksen enemmän kuin vuotta aiemmin. Pääosin käyttäjäkunnan kasvu tapahtui Yhdysvaltojen ulkopuolella. Yhtiö huomauttaa, että sen tapa laskea kyseistä tietoa ei ole verrannollinen muiden yhtiöiden käyttämiin perinteisiin tietoihin käyttäjämääristä.

Yhtiön koko vuoden liikevoitto laski 19 prosentilla 366 miljoonaan dollariin (333 miljoonaa euroa), kun se vuotta aiemmin oli 453 miljoonaa dollaria (412 miljoonaa euroa). Koko vuoden liikevaihto kasvoi edellisvuodesta 14 prosentilla 3,46 miljardiin dollariin (3,15 miljardia euroa).

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka