Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kaleva Media aloittaa muutosneuvottelut – harkitsee paperilehtien jakelun supistamista

Mediayhtiö Kaleva Media aloittaa muutosneuvottelut organisaation uudelleenjärjestämiseksi ja kannattavuuden turvaamiseksi, kertoo Kaleva.

Neuvottelut voivat johtaa yhteensä 95 työntekijän irtisanomiseen, 21 työntekijän lomauttamiseen ja 21 työsuhteen yksipuolisiin muutoksiin. Neuvottelujen piirissä on 650 ihmistä.

Yhtiö harkitsee myös paperilehtien jakelun supistamista. Muutosneuvottelujen taustalla ovat yhtiön mukaan markkinaympäristön muutokset, taloustilanne, materiaalikulujen nousu sekä median nopeutuva digitalisoituminen.

Neuvotteluissa ovat mukana konsernin emoyhtiö Kaleva, medialiiketoimintayhtiö Kaleva365 sekä vaikuttajamarkkinointiyhtiö Indieplace.

Kaleva365:n medioita ovat Kaleva, Lapin Kansa, Koillissanomat, Raahen Seutu, Pyhäjokiseutu, Rantalakeus, Iijokiseutu, Siikajokilaakso, Forum24, Lounais-Lappi, Uusi-Rovaniemi, Raahelainen, Pohjoisen Polut ja Radio Kaleva.