Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suomesta ei lopu ruoka helposti – tutkijat Irene ja Tuomas Kuhmonen pohtivat etätöissä maatilalla, miten ruokaa voisi tuottaa tulevaisuudessa

Suomen ruokajärjestelmä on ollut pitkään selviytymiskykyinen. Uhkat kuitenkin kasvavat.

Suomen ruokajärjestelmä voisi tulevaisuudessa olla nykyistä omavaraisempi ja ympäristöystävällisempi. Maatalous olisi pienimuotoista, ravinneomavaraista ja fossiilienergia korvattaisiin monipuolisilla paikallisilla energianlähteillä.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Saimaan sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Esaimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi