Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nainen kuoli Liperissä nokkakolarissa, Vantaalla nuori nainen kuoli ulosajossa

Tieliikenteessä on lauantaina tapahtunut ainakin kaksi kuolonkolaria.

Joensuulainen 67-vuotias nainen kuoli nokkakolarissa Liperissä Pohjois-Karjalassa lauantaina, kertoi Itä-Suomen poliisi. Ilmoitus onnettomuudesta tuli päivällä puoli kahdelta.

Nokkakolarissa Liperin Mattisenlahdentiellä oli mukana kaksi henkilöautoa. Toisessa autossa oli kolme ihmistä ja toisessa yksi.

Turmassa kuollut nainen oli matkustajana toisessa autossa. Molempien autojen kuljettajat loukkaantuivat vakavasti, poliisi kertoi.

Poliisi tutkii onnettomuutta liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunnan kanssa. Tässä vaiheessa poliisin tutkintanimikkeinä ovat liikenneturvallisuuden vaarantaminen sekä kuoleman- ja vammantuottamus.

Vantaalla 18-vuotias nainen kuoli lauantaina henkilöauton ulosajossa Kehä III:lla, kertoi Itä-Uudenmaan poliisi.

Pelastuslaitos sai tiedon onnettomuudesta puoli kymmeneltä aamupäivällä.

Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen mukaan henkilöauto kimposi kaiteesta, suistui ulos rampilta ja osui sillan pilariin. Kyydissä ei ollut muita ihmisiä, eikä sivullisille aiheutunut vaaraa.

Poliisi sanoo tiedotteessa, ettei syytä auton ajautumiseen pois ajoradalta tiedetä toistaiseksi.

Ramppi suljettiin onnettomuuden vuoksi liikenteeltä pariksi tunniksi. Liikennehaitta oli pelastuslaitoksen mukaan ohi puolenpäivän aikaan.