Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Weekend-festivaalilla jälleen vastoinkäyminen: Illan pääesiintyjäduosta pääsee paikalle vain toinen – aiempi pääesiintyjä peruttiin

Weekend-festivaalin illan pääesiintyjä Rae Sremmurd ei pääse täydessä kokoonpanossa paikalle, tiedottaa festivaali. Amerikkalaisesta rapduo Rae Sremmurdista pääsee paikalle ainoastaan räppäri Swae Lee. Räpduon toinen jäsen Slim Jxmmi ei festivaalin mukaan pääse osallistumaan odottamattomien matkustusongelmien vuoksi.

Weekend-festivaali on ilmoittanut lukuisista esiintyjien peruutuksista ennen festivaalin alkua. Alun perin perjantai-illan pääesiintyjän oli määrä olla rapmuusikko Post Malone. Hänen esityksensä perumisen syyksi ilmoitettiin logistiikkaongelmat.

Festivaali tiedottaa myös, että Boy Pablo on joutunut perumaan esityksen sairastapauksen vuoksi. Sen ja brittiduo A1 X J1:n korvaavat kotimaiset Kuumaa ja Yeboyah.

Lisäksi aiemmin on kerrottu, että amerikkalaisräppäri Lil Tjayn esitys piti perua, koska hän haavoittui ampumavälikohtauksessa. Lil Tjayn oli määrä esiintyä festivaalilla sunnuntaina.

Luvat myönnettiin viime hetkillä

Festivaali alkaa tänään Hämeenlinnassa Kantolan tapahtumapuistossa, ja se kestää sunnuntaihin saakka. Aiemmin Hämeen Sanomat kertoi, että Weekend-festivaalin luvassa oli ongelmia liikennejärjestelyiden epäselvyyksien vuoksi. Luvat saatiin lehden mukaan kuntoon tällä viikolla.