Eduskunnalle annetaan pääministerin ilmoitus ulko- ja turvallisuuspoliittisesta tilanteesta

Eduskunnalle annetaan tänään pääministerin ilmoitus ulko- ja turvallisuuspoliittisesta tilanteesta. Ilmoituksen yhteydessä on mahdollisuus käydä laaja keskustelu aiheesta.

Pääministeri Sanna Marin (sd.) sanoi eduskunnalle eilen antamassaan ajankohtaiskatsauksessa, että Venäjä rikkoo nyt avoimesti Minskin sopimuksia, joiden toimeenpanoille on YK:n turvallisuusneuvoston tuki. Hänen mukaansa hallitus seuraa tilannetta aktiivisesti ja informoi eduskuntaa ajantasaisesti.

Lisäksi eduskunnan täysistunnossa toimitetaan välikysymysäänetykset. Perussuomalaiset vaati tiistain välikysymyskeskustelussa hallitukselta välittömiä toimia, joilla suomalaisten polttoaine- ja energialasku olisi nopeasti pienempi. Puolueen mielestä hallituksen perjantaina julkistama toimenpidelista on täysin riittämätön.

Perussuomalaisten jättämässä välikysymyksessä olivat mukana kristillisdemokraatit ja Liike Nyt. Kokoomus jäi välikysymyksestä pois, koska se piti perussuomalaisten ratkaisuja vastuuttomina ja epärealistisen kalliina.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka