Ingmanin jäätelötuotantoa ollaan siirtämässä pois Sipoon tehtaalta esimerkiksi Ruotsiin

Kuluttajatuotejätti Unilever suunnittelee Ingmanin jäätelötuotannon lopettamista Sipoon tehtaalla, kertoo yhtiö tiedotteessaan. Unilever suunnittelee tuotannon siirtämistä tehokkaampiin ja monikäyttöisempiin tuotantotiloihin esimerkiksi Ruotsiin.

Suunnitellut muutokset vaikuttavat enintään 64 työntekijän työsuhteisiin Sipoon tehtaalla, ja siksi Unilever käynnistää Sipoossa yt-neuvottelut.

Unileverin mukaan sen kokonaistuotanto Sipoossa on laskenut puolella vuodesta 2016. Tiedotteen mukaan tämä johtuu kiristyneestä kilpailusta jäätelömarkkinoilla sekä muutoksista kuluttajien ostokäyttäytymisessä. Tällä hetkellä tuotanto Sipoon tehtaalla toimii alle puolella kapasiteetilla.

Ingmanin jäätelötoiminnot siirtyivät Unileverin omistukseen vuonna 2011.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka