Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Riistakameraan tallentui pakettiauto Eurajoella Lea Leikarin katoamispäivänä – poliisi pyytää edelleen havaintoja ja tietoja

Lounais-Suomen poliisi pyytää edelleen havaintoja ja tietoja Lea Leikarin katoamiseen liittyen.

Leikari katosi torstaina 11. maaliskuuta kotoaan Eurajoen Sydänmaalta. Viimeisin tieto Leikarista on torstai-iltana noin kello 19.30, jolloin hän oli kotonaan.

Tämän jälkeen Leikarin liikkeistä ei ole tietoa. Leikarin asunnon lähiympäristössä on tehty useita etsintöjä Leikarin löytämiseksi. Lisäksi etsintöjä on tehty muuallakin tutkinnassa esiin tulleiden tietojen perusteella.

Katoamispäivänä Leikarin asunnon pihalla olleeseen riistakameran kuvaan on tallentunut noin kello 18.30 aikaan kuvassa oleva pakettiauto. Poliisi pyytää havaintoja kyseisestä pakettiautosta sekä sen liikkeistä ja kuljettajasta tapahtuma-aikaan.

Pakettiautoon liittyvät ja kaikki muut mahdolliset Leikariin liittyvät havainnot tai tiedot pyydetään ilmoittamaan poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi, WhatsApp-viestein numeroon 050-4117655 tai soittamalla maanantai-torstai klo 9.00-16.00 välisenä aikana Rauman poliisiaseman päivystykseen numeroon 0295 417780.