Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Miehen epäillään tappaneen vanhempansa Vantaalla sunnuntaina

Poliisi kertoo, että sillä oli eilen eri puolella Vantaata näkyviä operaatioita, jotka liittyivät epäillyn tavoittamiseen. VESA MOILANEN / LEHTIKUVA

Maria Rosvall / STT

Poliisi epäilee alle 40-vuotiaan miehen tappaneen vanhempansa Vantaalla viikonloppuna. Epäilty, vuonna 1984 syntynyt mies, otettiin kiinni sunnuntaina.

Tutkinnanjohtaja Tero Tyynelän mukaan myös henkirikosten epäillään tapahtuneen sunnuntain puolella. Mies otettiin kiinni Itä-Vantaalla, mutta poliisi ei vielä tässä vaiheessa tutkintaa halua kertoa, missä päin Vantaata henkirikosten epäillään tapahtuneen.

Asiaa tutkitaan toistaiseksi kahtena tappona, mutta rikosnimikkeet voivat muuttua tutkinnan edetessä.

– Vaihtoehtoina ovat tappo tai murha. Tässä vaiheessa tappo lienee todennäköisin, mutta sitä pohditaan, tutkinnanjohtaja Tero Tyynelä kertoi STT:lle maanantaina.

Mies saatiin kiinni sunnuntai-iltana kuuden jälkeen. Poliisin mukaan epäilty oli ajanut autollaan ulos tieltä ja poistunut paikalta metsään. Sivullinen henkilö näki tapahtuneen ja hälytti poliisin, joka auton perusteella yhdisti miehen henkirikoksiin.

Tutkinnanjohtaja Tyynelä ei maanantaina osannut tarkkaan sanoa, kuinka kauan henkirikoksista kesti siihen, että mies saatiin kiinni.

– Nämä yksityiskohdat ovat vielä tutkinnassa selvitettävinä.

Siitä, että epäilty on uhrien poika, kertoivat aiemmin muun muassa Iltalehti ja MTV .

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka