"Omassa laumassa ollaan koko kasvatusajan" – Lankisen tilalla sonnit ulkoilevat läpi vuoden ja lähtevät viimeiselle matkalleenkin tutussa laumassa

Kirjoitus on julkaistu ensimmäisen kerran Aromissa 2/21.

Atrian teettämän Kokkibarometri-tutkimuksen mukaan horeca-alalla lihan jäljitettävyys kiinnostaa entistä enemmän, ja kotimaisen lihan arvostus nousee edelleen. Pihvirotuisten sonnien kasvatukseen keskittyneellä Lankisen tilalla pihvirotuisten nautojen kasvatus alkoi 80-luvulla.

Haluatko lukea koko jutun?

Tutustu digiin 2 vk maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Saimaan sisällöt.

Tutustu 2 vk maksutta! Tilaa 2 vk maksutta + 8 vk 2,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Esaimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi