Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Aktia Pankki aloittaa yt-neuvottelut – mahdolliset irtisanomiset ja osa-aikaistamiset koskevat enintään sataa työntekijää

Aktia Pankki aloittaa yt-neuvottelut ensi kuussa.

Aktia kertoo neuvottelevansa muutoksista työtehtäviin ja toimenkuviin. Mahdolliset irtisanomiset ja osa-aikaistamiset koskevat enintään sataa työntekijää. Suunniteltujen toimenpiteiden arvioidaan alustavasti johtavan noin 2,5 miljoonan euron vuotuisiin säästöihin vuodesta 2022 alkaen.

Neuvottelut koskevat COO-organisaation Business Operations -yksikköä, Development & Data -organisaatiota sekä henkilöasiakasliiketoiminta-aluetta, pois lukien Customer Service- ja Private Banking -yksiköt.

Pankki kertoo tiedotteessa jatkavansa strategiansa mukaista palvelumallin kehittämistä sekä toimintojensa yhdenmukaistamista ja automatisointia.

– Toiminnan tehokkuus on yksi kasvustrategiamme prioriteeteista. Tämä edellyttää, että tarkastelemme toimintaamme ja etsimme keinoja, joilla voimme varmistaa kilpailukykymme nyt ja jatkossa, sanoo Aktian toimitusjohtaja Mikko Ayub tiedotteessa.