Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukko ja Pelicans päätyivät Raumalla tuttuihin numeroihin – palohälytys katkaisi ottelun avauserässä

Lukko ja Pelicans olivat ennen keskiviikkoa kohdanneet tällä kaudella kahdesti ja kumpainenkin oli voittanut kertaalleen 2–1.

Tuttuihin numeroihin päädyttiin nytkin, kun Lukosta onnistuivat maalinteossa Julius Mattila ja Henri Ikonen. Pelicansin ainokaisen teki Leevi Tukiainen.

– En oikein nähnyt, mitä siinä ennen maalia tapahtui, mutta sitten kiekko tuli minulle siihen maalille. Siinä oli tilaa, ja onneksi onnistuin, kertoi Ikonen.

– Nämä ovat sellaisia maalin pelejä, kun molemmat joukkueet puolustavat hyvin. Tänään meillä oli kyllä paikkoja useampiinkin maaleihin, Ikonen jatkoi.

Lukon pidetty huoltaja Matti Koskinen juhli keskiviikkona 57-vuotispäiväänsä. "Masa" oli varmaan tyytyväinen, kun joukkue antoi hänelle lahjaksi voiton ja kolme sarjapistettä?

– Kyllä Masa oli iloinen. Hän on sellainen hyvän tunnelman luoja. Eiköhän kahvit ole taas huomenna kopissa valmiina, kun tullaan treeneihin, Ikonen tokaisi.

Illan erikoisuus oli ottelun ajassa 2.42 keskeyttänyt palohälytys. Yleisö häädettiin pihalle ja pelaajat koppiin. Hälytyksen aiheuttajaksi kerrottiin tekninen vika. Pelastuslaitoksen väen käytyä paikalla peliä päästiin jatkamaan noin vartin kuluttua.