Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HPK:n Arttu Pelli palasi pitkältä tauolta energisesti – "Pienellä porukalla on menty"

HPK:n puolustaja Arttu Pelli, 26, teki voittomaalin jatkoajalla ja katkaisi hämeenlinnalaisten viiden kotiottelun tappioputken miesten jääkiekkoliigassa. HPK voitti KalPan 3–2.

Kauden avausmaalinsa tehnyt Pelli palasi peleihin pitkältä tauolta, sillä hän oli pelannut edellisen kerran lokakuussa. Perjantaina urheilujohtaja Mika Toivolan erottanut HPK oli voittanut viimeisimmistä 15 pelistä vain kaksi ottelua.

– Pelliltä energinen peli. Pienellä porukalla on menty. Nyt tippui pois Antti Pihlström, joten se oli täysin kolmen ketjun peli, sanoi HPK:n valmentaja Jarno Pikkarainen.

KalPa siirtyi johtoon ensin ensimmäisessä ja sitten toisessa erässä, mutta HPK tasoitti kahdesti noin minuutin jänteellä johto-osumasta.

– Alussa olimme passiivisia ja jähmeitä. Pelissä oli omat vaiheensa, Pikkarainen jatkoi.

KalPan sentteri Oliver Kapanen ja Benjamin Korhonen osuivat varsinaisella peliajalla, mutta HPK:n kapteeni Juuso Hietanen ja kultakypärä Michael Joly (1+1) tasoittivat. KalPa puolestaan kärsi kolmannen tappionsa putkeen.

– Tulimme hyvin peliin kiinni. Jatkoerä kuvasti iltaa. Meillä oli toisessa erässä mahdollisuus ottaa kiekollinen hallinta. Meillä näkyi kiekollinen huolimattomuus, sanoi KalPan valmentaja Tommi Miettinen.