Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Barkovin poissaolo venyy – Heponiemi kutsuttiin paikkaajaksi

Jääkiekon NHL-liigan Florida Panthersin suomalaiskapteeni Aleksander Barkov oli sivussa joukkueen sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatusta ottelusta St. Louisia vastaan. Panthers on kertonut Barkovin olevan sairaana, mutta seuran mukaan sairastuminen ei liity koronavirukseen.

Sunnuntaina seura ilmoitti, että Barkov ei matkaa joukkueen viiden ottelun vieraskiertueen tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa avaavaan Edmonton-kohtaamiseen. Mahdollista on, että Barkov liittyy joukkueen mukaan jossain vaiheessa vieraskiertuetta.

– Emme halua laittaa häntä lentokoneeseen tässä vaiheessa hänen sairauttaan. Luultavasti parissa päivässä tilanne paranee – näin toivomme. Ei olisi vaaraa tartunnoista, ja saamme hänet taas kokoonpanoon, Panthersin valmentaja Paul Maurice kertoi joukkueen some-viestintää hoitavan Jameson Oliven mukaan.

Poissa olevan kipparin tilalle Panthers nosti AHL-farmiseurastaan Charlottesta suomalaishyökkääjä Aleksi Heponiemen. Heponiemi, 23, on tällä kaudella pelannut kahdessa Panthersin ottelussa aiemmin tässä kuussa. Hän kirjasi peleissä yhden syöttöpisteen. AHL:n Charlottessa hän on pelannut 16 ottelua tehoin 4+3.

– Hän on pelaaja, jolla voit täyttää minkä tahansa aukon neljässä kärkiketjussa, ja tiedät tasan tarkkaan mitä voit häneltä odottaa. Hän on erittäin fiksu pelaaja. Taistelee kiekosta, vaikka ei ole kaikista isoin jätkä. Sillä ei ole väliä, sillä hän taistelee tarpeeksi kovaa, valmentaja Maurice kuvaili Heponiemeä.