Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Fiftyfour ravasi voittoon, Vegas Wania kolmas

Tomas Malmqvistin valmentama kotiradan Fiftyfour vei 1,6 miljoonan kruunun ykkösen 2-vuotiaiden Svensk Uppfödningslöpnigissä Jägersrossa lauantaina. Riina Rekilän Vegas Wania kiri mainiosti kolmanneksi ja sai 400 000 kruunua.

Ken Ecce ajoi Fiftyfourin keulaan. Björn Goopin King Of Twilight painosti rinnalla, avauspuolikas oli 09,3-vauhtinen. Riina Rekilä sai Vegas Wanian taitavasti toisen jonon kakkoseksi Feel No Painin taakse.

Fiftyfour ei välittänyt hurjasta aloituksesta, vaan piti paikkansa maaliin saakka. Voittotulos oli 13,4a/1640m.

Frustration pääsi kirimään johtavan takaa ja oli maalissa kakkonen. Vegas Wania lähti etenemään loppukaarteessa, tuli vahvasti kolmanneksi ja juoksi ajan 13,7a. Rekilä voitti Uppfödningslöpningin vuosi sitten Tetrick Wanialla.

– Olo on helpottunut, kun voitto tuli. Fiftyfour on fantastinen yksilö, sillä on uskomaton juoksupää ja psyyke. Tämä on suurin voittoni ohjastajana, tanskalaiskuski Ken Ecce kertoi.

– Fiftyfour oli lahjakkuus heti, kun laitoimme sille kärryt perään. Se on tehnyt kaiken oikein urallaan. Keskustelemme omistajan kanssa, ajammeko vielä yhden startin tänä vuonna. Sen jälkeen on vuorossa pitkä talvitauko, Malmqvist sanoi.

Meadow Prophets Minne -kultadivisioona ajettiin ennen 75-kierrosta. Per Nordström pamautti Önas Princen keulaan, ja homma oli sillä selvä. Önas Prince viiletti voittoon ajalla 12,5a/2140m. Esprit Sisu nousi kakkoseksi.