Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kobrat kukisti Korisliigan kärkipelissä KTP-Basketin

Lapuan Kobrat jatkoi miesten Korisliigassa koko syksyn jatkuneita kotivoittojaan, kun se kukisti kärkipelissä KTP-Basketin niukasti 63–60.

Joukkueet olivat sarjataulukon kärjessä tasapistein, mutta nyt Kobrat pitää yksin johtopaikkaa.

KTP aloitti vahvasti noustuaan ensimmäisellä jaksolla 15 pisteen johtoon. Kobrat tavoitti eron toisella neljänneksellä ja hallitsi kolmatta jaksoa parhaimmillaan kahdeksalla pisteellä. Viimeisellä kympillä KTP nousi ohi, mutta kotivoitto ratkesi, kun Kobrat vei viimeisen kaksiminuuttisen 7–0.

– Meillä oli vaikea alku, mutta myöhemmin saimme penkiltä erinomaisesti energiaa. Hyökkäyspeli oli ajoittain hankalaa, mutta lopussa saimme kovia heittoja sisään, kertasi Kobrien valmentaja Ville Turja.

Danny Pippen nakkasi Kobrille 27 pistettä ja Kaelin Jackson 15. KTP:stä Jordan Giles teki 16 ja Joonas Timonen 11 pistettä.

Pyrintö pyöritti Lahti Basketballia

Kaksi edellistä peliään hävinnyt Tampereen Pyrintö palasi komeasti voittajaksi, kun se murskasi Lahti Basketballin 107–70.

Kauden kaikki vieraspelinsä hävinnyt Lahti jäi Pyrinnön jalkoihin jo ensimmäisellä neljänneksellä isäntien karattua 16 pisteen johtoon. Toisella jaksolla kotijohto kasvoi 26 pisteeseen, ja ratkaisu kypsyi viimeistään kolmannella jaksolla eron revettyä 33 pisteeseen.

Ike Smith teki Pyrinnölle 26 pistettä ja Daytone Jennings sekä LJ Thorpe 16. Heikosti heittäneestä Lahdesta Michael Ertel keräsi 17 ja Karl Gamble 16 pistettä.