Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pennanen kehui etenkin johtavia Ilves-pelaajia

Ilvekseen yllättäen kesken kauden päävalmentajaksi tullut Antti Pennanen aloitti perjantaina jääkiekkoliigan Tampereen paikallispelit samalla tavalla kuin edeltäjä Jouko Myrrä tottui eli voitolla Tapparasta. Myrrän aikana Ilves voitti 17 pelistä 13, nyt Pennanen otti ensimmäisensä maalein 4–1.

– Ennen peliä oli rauhallinen olo, fokus oli omassa jutussa. Pelin aikana olin normaalia aktiivisempi, kolmannen erän alkuun saakka asiat olivat hyvällä mallilla, Pennanen sanoi.

Pennanen kehui etenkin johtavia pelaajia. Kapteeni Eemeli Suomen saldo oli 1+3=4, varakapteeni Tommi Tikka raatoi ja teki tyhjiin viimeisen maalinkin. Petri Kontiola taisteli alivoimalla kuin siihen erikoistuneet konsanaan.

– Kun Kontiola blokkaa kuteja kuten tänään ja raataa, niin voi kehua. Joukkueella oli koko ajan hyvä yritys päällä ja olimme pelin ytimessä. Tämä oli erittäin kova peli, oli vähän tilaa, kamppailtiin kovaa joukkuetta vastaan. Olen ylpeä joukkueesta, Pennanen korosti.

Lähes täysi areena eli 12 600 katsojaa näki Tapparalta vain yhden maalin ja senkin viidellä kolmea vastaan.

– Meillä oli kova näyttämisen halu, kun oli uusi valmentaja. Perhosia oli vatsassa ennen ottelua, Suomi myönsi.