Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

KuPSin kapteeni Popovitsh tasapelistä: Pukukoppi täynnä pettyneitä miehiä

KuPSin mestaruushaaveet miesten jalkapalloliigassa kärsivät kolhun kolealla ja sateisella Kuopion Keskuskentällä, kun vierailija Haka nappasi pisteen 0–0-tuloksella. Tämä merkitsi sitä, että Hakan mitalihaaveet kirkastuivat. Neljäntenä oleva Haka nousi Hongan kanssa tasapisteisiin.

– Pakko olla pisteeseen tyytyväinen. Luulen, että KuPS on tästä enemmän harmissaan, Hakan päävalmentaja Teemu Tainio sanoi.

KuPS piti enemmän palloa, kun taas Haka puolusti varsinkin ensimmäisen 45-minuuttisen tarkasti ja haki vastaiskuilla maalintekopaikkoja.

– Pallon hallinnalla ei ole väliä. Pukukoppi oli täynnä pettyneitä miehiä. Ei ollut tulos, jota haettiin, KuPSin kapteeni Anton Popovitsh murehti.

KuPS määräsi selkeimmin tahdin ensimmäisellä puoliajalla. Kärkipelaaja Gabriel Bispo pääsi kahdesti tekopaikkaan, mutta puskut suuntautuivat ohi Hakan maalin.

Haka aktivoitui toisella puoliajalla. Haka eteni näyttävillä syöttöyhdistelmillä KuPSin kenttäpäätyyn, mutta tosi vaarallisia maalintekopaikkoja valkeakoskelaiset loivat vain muutaman.