Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

KuPS taisteli, mutta taipui – Mestarien liigan lohkopaikka karkasi jatkoajan lopulla

Jalkapallon naisten Mestarien liigan ratkaisevan karsintakierroksen avausosan kotonaan hävinnyt KuPS taisteli hienosti vieraskentällä itävaltalaista St. Pölteniä vastaan, mutta lopulta kuopiolaiset joutuivat pettymään pitkän iltapuhteen jälkeen.

KuPS vei varsinaisen peliajan 2–1 nousten yhteismaaleissa tasoihin 2–2, mutta jatkoajan loppuvaiheissa St. Pölten teki maalin ja eteni Mestarien liigan lohkovaiheeseen yhteismaalein 3–2.

Viime viikolla Kuopiossa 1–0 Mateja Zverin maalilla voittanut St. Pölten meni kotonaan johtoon jo 6. minuutilla, kun Zver osui. KuPS nousi kuitenkin hienosti tasoihin Anni Hartikaisen ja Aino Krögerin 28. ja 32. minuutin maaleilla, ja niin edessä oli 2x15 minuutin jatkoaika.

Ratkaisu nähtiin rangaistuspotkukisan jo häämöttäessä. KuPSin painajaiseksi noussut Zver latasi komeasti tolpan kautta kotikatsomon riehaannuttaneen maalin, kun jatkoaikaa oli jäljellä enää muutama minuutti. Näin KuPSin taival Mestarien liigassa tyssäsi ennen lohkovaihetta.