Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Haka varmisti Erwinin maaleilla paikan ylempään loppusarjaan

Hakan Lee Erwin teki maalin ensimmäisessä miesten jalkapalloliigan ottelussaan Ilvestä vastaan lähes tasan viisi kuukautta sitten ja toisessa ottelussa Honkaa vastaan tuli kaksi lisää, torstaina hän nosti maalisaldonsa Honkaa vastaan jo neljään.

– Ei minulla ole liigassa mitään suosikkivastustajaa, Erwin vastasi kysymykseen.

Erwinin kahdella maalilla Haka varmisti 2–1-voitolla paikan ylemmässä loppusarjassa kierrosta ennen runkosarjan loppua.

– Ei minulla ollut silloin eikä ole nyt mitään maalitavoitetta. Silloin tavoite oli vain auttaa joukkue ylempään loppusarjaan, ja se tavoite on nyt täyttynyt, Erwin tähdensi.

Honkaa vastaan torstaina tehtyjen maalien jälkeen saldo on 14 maalia 21 ottelussa. Siirtoikkunan aikana Haka sai Erwinistä toimitusjohtaja Olli Huttusen mukaan Turkista tarjouksen, jossa oli kuusi numeroa. Silloin koossa oli 10 maalia.

– Erwin on hyvä hyökkääjä. Hän teki hienon maalin silloin, kun tilanne oli vielä tasan ja meillä hyviä tilanteita mennä johtoon, kommentoi Hongan valmentaja Vesa Vasara.

Ensimmäisen maalinsa Erwin teki rangaistuspotkusta ja toisen hienolla laukauksella tolpan kautta. Avausottelussa Ilvestä vastaan 2. huhtikuuta hän laukoi kahdesti tolppaan, mutta huonommalla onnella.

– Tänään ei ollut kyse onnesta vaan taidosta. Laukaus meni sinne minne pitikin, Erwin korosti.