Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

KaMa viimeisenä pisteiden makuun

Kankaanpään Maila avasi viimeisenä miesten Superpesiksen seurana kauden pistetilinsä, kun satakuntalaiset punnersivat sunnuntaina kotivoiton Imatran Pallo-Veikoista 1–0 (2–2, 4–0).

– Avausjakso oli erittäin jännittynyt, puristamista oli paljon. Oli hyvä, että saatiin siitä tasuri. Hyvä alku toisella jaksolla vapautti myös ulkopelimme. Tähän asti on enemmänkin etsitty rauhaa omiin suorituksiin kuin katseltu vastustajaa, kiteytti KaMan pelinjohtaja Mika Kulmala.

IPV:n avausjakson juoksut löivät ensimmäisensä pääsarjassa sivaltanut jokeri Roope Räsänen, 18, ja Mikko Kosonen. KaMalle kotiuttivat Juuso Vuorenmäki ja Miikka Riikonen, jonka lyömä juoksu oli vasta joukkueen kauden kymmenes.

KaMa tyrmäsi vieraansa heti toisen jakson aluksi tasoittavallaan, kun jokeri Riikonen kotiutti kolmoskumuralla Teemu Utusen ja Sami Mikkolanaho tinttasi perään juoksun kahdella peräkkäisellä laakalyönnillä kakkospuolelta.

KaMan palkitut olivat kaksi juoksua tuonut koppari Vuorenmäki (2 kärkilyöntiä/7 yritystä) ja polttaja Antti Kortteenperä (8/9).

Imatralaisista erottuivat kauden toisen ottelunsa pelannut ykköskärki Joona Mäkelä (6/7) ja vaihtaja Ville Pietinen (5/6).

Yhdeksän peräkkäistappiota riitti koskenkorvalaisille

Kymmenes peräkkäinen voitto Koskenkorvan Urheilijoista jäi Seinäjoen Jymy-Jusseille haaveeksi. Seinäjokiset avasivat kauden pistetilinsä, mutta hävisivät ilmajokelaisvierailleen supervuoroparin jälkeen 1–2 (1–2, 2–1, 0–1). KoU tuplasi voitolla pistesaaliinsa Jymy-Jusseilta kymmenen viime kohtaamisen aikana.

KoU voitti avausjakson jokeriensa Jere Dahlströmin ja Petteri Kortelaisen ensimmäisen vuoroparin kotiutuksilla. Jussien kauden pistetili aukesi toisen jakson voitolla, jonka takasivat kotiutuksillaan jokerit Markus Hallasuo ja Riku Utanen.

Supervuoropari päättyi tasoittavalla Dahlströmin kotiuttaessa kahden palon tilanteessa Otto Kauppisen. Dahlströmin isku upposi juoksun arvoisesti kakkosjatkeelle, vaikka Kauppinen oli syötön noustessa vasta palaamassa laittoman jälkeen kolmospesälle. Supervuoroparissa näytettiin varoitusta vieraiden pelinjohtaja Mikko Vainionpäälle.

Jymy-Jussien osaavimmat olivat koppari Viljo Sillanpää (2/4) ja kakkosvahti Oskari Salmela (0/1).

Ilmajokisten luottomiehet olivat lukkari Aapeli Suvisalmi (1/2) ja ykkösvahti Aleksi Rantala (4/6).