Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Arestistaan vapautunut Yaghoubi palasi kentille ja joutui heti ulosajetuksi – AC Oulu kaatoi alivoimalla suosikki-Hongan

Värikkään ongelmapelaajan maineessa olevan Moshtagh Yaghoubin alkuaskeleet miesten jalkapalloliigassa pelaavassa AC Oulussa ovat olleet horjahtelevat.

Keskikenttämies pelasi kauden avauspelissä 60 minuuttia, minkä jälkeen loukkaantuminen ja sairastelu pitivät miehen sivussa. Kalevan tietojen mukaan poissaolo jatkui päävalmentaja Ricardo Duarten kanssa ilmenneiden erimielisyyksien takia. Kaksikko otti kiivaasti yhteen AC Oulun harjoituksissa 28. huhtikuuta.

Perjantain AC Oulu–Honka-pelissä tähtihankinta Yaghoubi palasi viimein oululaisten avauskokoonpanoon, mutta hän sai suoran punaisen kortin 70. minuutilla oululaisten johtaessa 1–0.

Honka tuli ylivoimalla tasoihin, mutta ratkaisumaalin iski 90. minuutilla rangaistuspotkusta AC Oulun Rafael Floro. Hän teki myös joukkueensa avausmaalin.

– Tosi hyvältä tuntuu. Meillä on ollut hankalaa, kun jengiä on tippunut pois. Nyt oli kova joukkue vastassa ja voitimme vieläpä alivoimalla, AC Oulun 18-vuotias puolustaja Miika Koskela iloitsi.