Korisliigan finaalipaikka katkolle Karhu Basketille

Kauhajoen Karhu Basket nousi voiton päähän miesten Korisliigan loppuotteluista, kun se otti neljännessä välieräpelissä Helsinki Seagullsista vakuuttavan vierasvoiton 84–60.

Ylemmän jatkosarjan voittanut Karhu Basket johtaa välieräsarjaa voitoin 3–1 ja voi napata ratkaisevan neljännen voiton sunnuntain kotipelissään.

Seagulls pysyi ensimmäisen neljänneksen Karhun kyydissä, mutta sen jälkeen joukkue hukkasi tarkkuutensa kotikoreihin. Karhu Basketin voitto kypsyi neljännen jakson alussa, kun ero repesi 21 pisteeseen.

– Isoin ero edellispeliin oli siinä, minkä työmäärän Seagulls joutui nyt tekemään päästäkseen heittopaikkoihin, joista se osui surkeasti. Yleensä he pistävät nuo heitot sisään, joten ei meidän puolustus ihan noin kova ollut, totesi Karhu Basketin valmentaja Janne Koskimies.

Lee Skinner heitti Karhu Basketille 17 pistettä ja Henri Kantonen sekä Eero Innamaa 14. Seagullsista jäivät edellistä vierasvoittoa rakentaneet pelurit nyt pieniin pisteisiin, kun pistekärjen muodostivat 12 pinnan miehet Shawn Huff, Joe Lawson ja Zaccheus Darko-Kelly.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: Lappeenrannan seurakuntayhtymä

Mainos: Lappeenrannan seurakuntayhtymä

Ehdokkaaksi seurakuntavaaleihin? Isoja ja pieniä päätöksiä, joilla on väliä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka