Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lauri Markkasen Cavaliers pakkovoiton edessä – Jarrett Allenin paluusta ei ole varmuutta

Lauri Markkasen ja Cleveland Cavaliersin NBA-koripallokauden jatkuminen ratkeaa ensi yönä, kun Cleveland kohtaa Atlanta Hawksin ratkaisevassa pudotusottelussa. Ottelun häviäjä jää pudotuspelien ulkopuolelle ja voittaja kohtaa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Miami Heatin.

Cleveland elättelee toiveita, että keskushyökkääjä Jarrett Allen voisi palata kentille Atlantaa vastaan. Allenin vasemman käden keskisormi murtui 6. maaliskuuta, eikä hän ole pelannut sen jälkeen.

– Emme ole sulkeneet ketään pois. Emme ole myöskään vahvistaneet häntä kokoonpanoon, Cavaliersin päävalmentaja J.B. Bickerstaff kiersi kysymyksen Allenin pelaamisesta cleveland.comissa.

Allen, 23, on kerännyt tällä kaudella 16,1 pistettä, 10,8 levypalloa ja 1,3 torjuntaa ottelua kohti. Ennen Allenin loukkaantumista Cavaliersin puolustus oli NBA:n neljänneksi tehokkainta, mutta Allenin loukkaantumisen jälkeen Clevelandin puolustus on vajonnut NBA-joukkueiden vertailussa sijalle 21.

Cavaliers ja Hawks ovat kohdanneet neljä kertaa tällä kaudella. Hawks on voittanut aiemmista peleistä kolme.

– Mitä ikinä tapahtuu, tapahtuu. Me vain menemme kentälle ja pelaamme omaa peliämme, tulokastähti Evan Mobley sanoi.