Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lauri Markkasen Clevelandille tappio, Philadelphian Joel Embiid heitti 44 pistettä ja keräsi 17 levypalloa

Koripallon NBA:ssa Cleveland Cavaliers hävisi ottelunsa Philadelphia 76ersille pistein 108–112. Philadelphia varmisti voitolla paikan pudotuspeleihin ensimmäiselle varsinaiselle kierrokselle. Clevelandia uhkaa puolestaan jääminen niin sanottuun pudotuspelikarsintaan.

Vierasjoukkue Philadelphian ykkösnimi ottelussa oli Joel Embiid, joka heitti 44 pistettä ja keräsi 17 levypalloa. NBA:n verkkosivujen mukana Embiidin pelaaminen oli ennen ottelua vielä epävarmaa nilkkavaivan vuoksi.

Lisäksi joukkueen tähtipelaajiin lukeutuva James Harden kirjautti Philadelphiassa pelatessaan toisen kerran triplatuplan 21 pisteellä, 10 levypallolla ja 10 koriin johtaneella syötöllä.

Markkaselle Clevelandin pelaa jista eniten minuutteja

Cleveland johti ottelua vielä kahden neljänneksen jälkeen pistein 55–49, mutta kolmannen neljänneksen päättyessä Philadelphia oli ottanut kuskin paikan ottelussa.

Clevelandin suomalaispelaaja Lauri Markkanen heitti ottelussa 16 pistettä, kahmi seitsemän levypalloa ja antoi kaksi koriin johtanutta syöttöä. Suomalainen kellotti joukkueestaan eniten peliaikaa, 38 minuuttia ja 44 sekuntia.

Clevelandin tehokkain pelaaja oli Darius Garland 23 pisteellä.

Cleveland pelasi ottelun ilman loukkaantuneita Evan Mobleya ja Jarrett Allenia. Clevelandin päävalmentaja J.B. Bickerstaff sanoi ottelun jälkeen, että kumpikin on palaamassa loukkaantumisten jälkeen parketille, mutta ei tarkentanut milloin. NBA:n runkosarja päättyy tämän viikon lopulla.

Sen sijaan Cleveland oli saanut otteluun mukaan nilkkavaivaa poteneen Rajon Rondon, joka oli edellisen kerran pelannut 12. maaliskuuta.

Clevelandilla on jäljellä vielä kolme runkosarjan ottelua, joissa se kohtaa Orlandon, Brooklynin ja Milwaukeen.