Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lauri Markkanen palasi parketille, Clevelandille jatkoaikavoitto

Koripallon NBA:ssa Lauri Markkanen palasi yhden ottelun tauon jälkeen parketille, kun Cleveland Cavaliers voitti Los Angeles Clippersin jatkoajan jälkeen 120–111.

Markkanen heitti ottelussa 17 pistettä, kahmi yhdeksän levypalloa ja antoi yhden koriin johtaneen syötön. Suomalainen kellotti kovat peliminuutit ottelussa, yli 46 minuuttia, mikä oli eniten Clevelandin pelaajista.

Markkasen levypalloista kahdeksan tuli puolustuspäässä ja yksi hyökkäyspäässä. Suomalainen onnistui kuudesta kolmosyrityksestään neljä kertaa ja vapaaheittoviivalla Markkanen pussitti neljästä yrityksestään kolme.

Markkanen oli sivussa Clevelandin edellisestä ottelusta nilkkavaivan vuoksi. Suomalainen oli aiemmin usean ottelun ajan sivussa nilkan muljahduksen vuoksi.

Clevelandin tehopelaaja ottelussa oli Evan Mobley, joka heitti 30 pistettä. Se oli tulokaskauttaan NBA:ssa pelaavalle Mobleylle uran parhaat tehot yhdessä ottelussa.