Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Flamme du Goutier oli Pariisin Prix de Cornulier -raviratsastuslähdön ykkönen

Thierry Duvaldestinin valmentama Flamme du Goutier voitti maailman suurimman monte- eli raviratsastuslähdön Prix de Cornulierin sunnuntaina Vincennesissä. Antoine Wielsin ratsastama tamma vei muhkean 315 000 euron ykkösen ajalla 11,9/2 700m.

Feeling Cash ja Freeman de Houelle vuorottelivat alkumatkalla kärjessä. Vauhti oli reipasta. Wiels otti alkumatkan rauhallisesti, ja Flamme du Goutier matkasi pääjoukon takana.

Wielsin taktiikka oli oikea. Flamme du Goutier kiri vahvasti loppumatkan ja ehti maalisuoralla varmasti ykköseksi. Granvillaise Bleue kiri kakkoseksi ja Etoile de Bruyere kolmanneksi. Viime vuoden ykkönen Bahia Quesnot nousi neljänneksi. Kaksinkertainen Cornulierin voittaja Bilibili jaksoi kiriä kuudenneksi.

– Flamme du Goutier oli kaukana takana, ja olin jo hieman huolissani. Mutta Antoine tiesi mitä teki. Hän löysi oikeat väylät koko ajan. Se oli hyvin ratsastettu. Ehkä ajamme Prix d'Ameriquen tulevana sunnuntaina. Mietimme sitä asiaa pari päivää, Duvaldestin kertoi.

Heli Tarrimaan hoitama Zarenne Fas oli paras ruotsalaisvalmentajien hevosista. Jerry Riordanin tallin ravuri pinkoi palkintosijalle ja oli seitsemäs.