Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukon Repo liian viekas kotikaupungissaan Lahdessa

Rauman Lukon liigajääkiekkoilijat tuulettivat kymmenettä peräkkäistä voittoaan lyödessään tiistaina Pelicansin Lahdessa maalein 6–1. Voittosumassa Lukon alivoimapeli on ollut sataprosenttista jättäen kaikki vastustajat ilman ylivoimamaalia.

Viidessä pelissä peräkkäin maalinteossa onnistunut laitahyökkääjä Sebastian Repo (2+0) nakutti Lukolle ylivoimalla johtomaalit 2–0 ja 3–0. Kotikaupunkiinsa Lahteen palannut Repo on kerännyt kuluvalla kaudella pelaamissaan 20 ottelussa 8+5 tehopistettä. Kaksi kuukautta peleistä sivussa olleen Revon kaikki maalit on nähty viimeisimmän puolentoista kuukauden aikana.

– Parin kuukauden sivussa olon lisäksi takapakkiakin on tullut aika ajoin. Kunhan jaksaa painaa hommia ja jätkiltä tulee hyviä syöttöjä, voi näinkin käydä, Repo myhäili.

Pelicansin saldo kahdeksassa viimeisimmässä ottelussaan on vain kolme pistettä ja 13 tehtyä maalia. Seura myi sallitun kymmenen katsojan pääsyliput huutokaupalla kahden lipun paketteina ja teki tiliä runsaat 1 200 euroa.

Toinen raumalaisten tehohahmo oli kolme syöttöpistettä (0+3) kerännyt ykkössentteri Arttu Ilomäki.

– Joskus on pörssipäivä, joskus on vähän vaikeampaa. Saimme onnekkaitakin maaleja ja sitten annoimme Pelicansille mahkuja. Parantamista jäi, Ilomäki naurahti.