Boston Bruinsin Erik Haula jatkoi pisteputkeaan, Bruinsin puolustaja Matt Grzelcyk rohmusi peräti viisi tehopistettä

Boston Bruinsin suomalaishyökkääjä Erik Haula venytti pisteputkensa viiden pelin mittaiseksi jääkiekon NHL:ssä. Haula teki Suomen aikaa varhain tiistaina pelatussa vierasottelussa Washington Capitalsia vastaan maalin, kun Bruins nappasi 7–3-voiton.

Haulan osuma syntyi toisessa erässä komealla rannelaukauksella ylänurkkaan ja vei Bruinsin 6–2-johtoon. Vierasjoukkueen suomalaispuolustaja Urho Vaakanainen nappasi syöttöpisteen kaksi maalia viimeistelleen David Pastrnakin jälkimmäisestä onnistumisesta.

Haula on tehnyt viidessä tuoreimmassa ottelussaan kaksi osumaa ja antanut kolme maalisyöttöä. Hänen koko kauden saldonsa on 31 pelissä kymmenen tehopistettä (3+7).

Bruinsin Pastrnak (2+1) ja Brad Marchand (2+1) sekä Washingtonin Conor Sheary tekivät kaksi maalia mieheen.

Eniten tehopisteitä tililleen kartutti Bruinsin puolustaja Matt Grzelcyk, joka teki yhden osuman ja antoi peräti neljä maalisyöttöä. Hänestä tuli ensimmäinen puolustaja tällä kaudella, joka on kerännyt yhdessä NHL-ottelussa viisi tehopistettä.

– Saatoin vain nauraa ottelun aikana, koska pelini on tuntunut hyvältä suurimman osan vuodesta ja silti pisteiden saaminen on ollut hieman vaikeaa, Grzelcyk sanoi NHL:n kotisivuilla .

Raskin tilanteesta tihkunee lisätietoa

Ottelun alla NHL:n kotisivuilla kerrottiin, että suomalaismaalivahti Tuukka Raskin mahdollisesta paluusta NHL-jääkiekkoliigaan saadaan kenties varmuus lähipäivinä. Asiasta kertoi Bruinsin valmentaja Bruce Cassidy.

Koko 14-vuotisen NHL-uransa Bostonia edustanut Rask on toipunut pelikuntoon kesällä tehdystä lonkkaleikkauksesta, ja viime viikolla hän teki sopimuksen Bostonin AHL-liigassa pelaavan farmiseuran Providence Bruinsin kanssa.

Kahdessa muussa Suomen aikaa varhain tiistaina pelatussa NHL-ottelussa Los Angeles Kings nappasi New York Rangersista 3–1-kotivoiton ja Colorado Avalanche Seattle Krakenista 4–3-kotivoiton.

Suomalaispelaajat eivät yltäneet näissä otteluissa pisteille.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka