Valioliigan vuosi vaihtuu Cityn komennossa – Chelsea-luotsi tyrmää joukkueensa saumoja

Manchester City lähtee vuoteen 2022 varsin mukavassa tilanteessa. Cityn keskiviikkoinen voitto Brentfordista ja Chelsean tasapeli sekä Liverpoolin tiistainen tappio tiesivät sitä, että City johtaa jalkapallon Englannin Valioliigaa kahdeksalla pisteellä Chelseaan ja yhdeksällä pisteellä Liverpooliin.

Cityn voittomaalin Brentfordia vastaan tehnyt Phil Foden kuitenkin muistuttaa, että Cityllä ei ole varaa lipsahduksiin. Ei, vaikka voittoputki on jo kymmenen liigapelin mittainen.

– Jalkaa ei voi ottaa kaasulta, on vain jatkettava ja pidettävä fokus. Tämä liiga on koko maailman haastavin, Foden totesi.

Chelsean valmentaja Thomas Tuchelia puolestaan turhauttaa, eikä pelkästään Brightonin viime hetken tasoitus keskiviikkona. Joukkueella on seitsemän pelaajaa poissa koronaviruksen takia, ja Brighton-peli vei sivuun loukkaantuneet Reece Jamesin ja Andreas Christensenin.

Chelsea on jäänyt tasapeliin nyt neljä kertaa viidessä viime kotipelissään liigassa. Tuchelilta kysyttiin, onko joukkueella vielä mestaruussaumaa, ja vastaus oli suorasukainen.

– Miten voisi olla? Meillä on seitsemän koronatapausta. Meillä on viisi tai kuusi pelaajaa poissa peleistä vähintään kuusi viikkoa. Miten voisimme pärjätä mestaruustaistossa? Olisi tyhmää väittää, että voimme jättää koronan laskuista. Olisi tyhmää (kuvitella mestaruustaistossa olemista) ilman 23 tervettä pelaajaa, Tuchel tuhahti.

Mainos: Etelä-Saimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka