Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hohneck ja Galius Vincennesin ravien voittajat

Philippe Allairen Hohneck voitti 4-vuotiaiden Criterium Continentalin ja Severine Raimondin Galius oli paras 5-vuotiaiden Prix Tenor de Baunessa Vincennesissä sunnuntaina. Voittajat saivat paikat tammikuun viimeisenä sunnuntaina ajettavaan Prix d’Amerique -kisaan.

Criterium Continentalissa paineltiin vauhdilla. Bleff Dipa haki keulapaikan ja veti ensimmäiset 600 metriä 06,3. Björn Goop kannusti Alessandro Gocciadoron Bepi Bin seuraavaksi keulaan, 1 100 metriä jäi taakse 08,9-kyydissä.

Bepi Bi saapui maalisuoralla ensimmäisenä, mutta se väsyi. Francois Lagadeucin ajama Hohneck pinnisti johtavan rinnalta vahvimmin ja painui 90  000 euron voittoon ajalla 10,4a/2100m. Benoit Robinin ohjastama Hussard du Landret kiersi pitkään kolmatta rataa, mutta rynnisti hienosti kakkoseksi.

Tanskassa syntynyt Empire viiletti Prix Tenor de Baunessa ensimmäiset 1 200 metriä 13,7-kyytiä. Sen jälkeen keulaan painui Yoann Lebourgeoisin ajama Galius. Suosikki Ampia Mede Sm laukkasi loppukaarteessa, ja sen voittoputki katkesi.

Galius porhalsi 45 000 euron voittoon ajalla 12,5/2700m. Tomas Malmqvistin valmentama Empire seurasi hyvin kakkoseksi ja olisi saattanut haastaa voittajan, jos tilaa olisi tullut.