Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Arsenal näytti pärjäävänsä ilman hyllytettyä kapteeniaan Aubameyangia

Arsenal otti 2–0 voiton West Hamista siirtyen Englannin Valioliigan taulukossa sijalle neljä. Voiton myötä Arsenal on yhtä pistettä viidentenä olevaa West Hamia edellä.

Alkukautensa heikosti aloittaneen joukkueen pelin suunta näyttää nyt kääntyneen parempaan. Arsenal hävisi ensimmäiset kolme Valioliigan otteluaan ensimmäistä kerta 67 vuoteen.

Joukkue todisti pärjäävänsä hyvin ilman tähteään, joukkueen kapteenin tehtävistä tiistaina hyllytettyä Pierre-Emerick Aubameyangia.

Arsenalin päävalmentaja Mikel Arteta pudotti Aubameyangin kokoonpanosta kurinpitorikkeen takia jo lauantaina. Aubameyang oli matkustanut Ranskaan katsomaan sairasta äitiään, mutta palasi reissultaan sovittua myöhemmin myöhästyen joukkueen harjoituksista. Joukkueen espanjalaisvalmentajan Artetan mukaan Aubameyangin tulevaisuus on auki.

– Hän ei ollut oikeutettu pelaamaan tänään, siinä se ja tämä ottelu on nyt ohi. Me keskustelemme asiasta lähitulevaisuudessa.

Kurinpitotoimet eivät kohdistu Aubameyangiin nyt ensimmäistä kertaa. Edellisen kerran tähtipelaaja pudotettiin kokoonpanosta maaliskuussa.

Koronakaaos kurittaa joukkueita

Useampi Valioliigan joukkue on ongelmissa koronaviruksen vuoksi.

Keskiviikon ottelu Burnley–Watford siirrettiin vain kolme tuntia ennen kuin ottelun oli määrä alkaa johtuen meneillään olevasta koronaepidemiasta. Kyseessä oli jo kolmas koronaviruksen vuoksi siirretty Valioliigan ottelu neljän päivän sisään.

Viime viikolla Valioliiga tiedotti kahden testauskierroksen jälkeen 42 positiivisesta testituloksesta.