Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nurmoksen ja Liljendahlin ravurit voittivat päälähdöt Solvallassa

Timo Nurmoksen valmentama Brother Bill voitti arvostetun Silverhästen-kisan Solvallassa lauantaina. Reijo Liljendahlin Admiral As jatkoi menestyskauttaan voitolla hopeadivisioonan finaalissa.

Silverhästen-kultafinaalissa Milliondollarrhyme sai keulassa tehdä oman juoksunsa, mutta se oli aseeton, kun Jorma Kontion ajama Brother Bill tuli rinnalle. 300 000 kruunun ykkönen tuli ajalla 12,0a/2140m

– Tämä oli yksi parhaista juoksuista, mitä Brother Bill on tehnyt. Se kiersi ykköseksi ja oli tosi hyvä, Kontio kehui.

Hopeafinaalissa nähtiin hieno loppusuoran kamppailu. Tanskalainen Flemming Jensen ajoi Emojin johtopaikalle. Örjan Kihlström kierrätti Admiral Asin keulahevosen rinnalle. Maalisuoralla Emoji näytti jo menevän ykköseksi, mutta Admiral As rynnisti aivan viime metreillä niukkaan voittoon ajalla 11,5a/2140m. Jonna Irrin Majestic Man kiri vahvasti takaa neljänneksi.

– Admiral As oli tosi urhea tänään. En yllättynyt, kun Flemming Jensen vastasi johtopaikalla, kun hänen hevosensa on kovassa kunnossa. Admiralin kausi päättyi tähän, nyt on vuorossa tauko ja talvivalmennus. Uskomme, että se kasvaa ensi vuonna kultadivisioonaan, Liljendahl kertoi.

Melkko & Soronen -tallin Bellatrix Club ravasi kauden seitsemännen voittonsa tammalähdössä. Rikard N Skoglund käänsi Erno Gardemeisterin omistaman Bellatrix Clubin kiriin, ja valjakko eteni maalisuoralla varmasti ykköseksi ajalla 12,8a/1640m.