Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

KooKoon tähtipakki loukkaantui Ilves-tappiossa mystisesti, Heikki Liedes sivussa jatkoajalla

Miska Miettinen / STT

Ilves ei onnistunut hyvästelemään Hakametsää voitolla, mutta hallissa pian viimeiset harjoitukset vetävä joukkue sai sieltä hurmion KooKoon vieraaksi lauantaiksi.

Taas jääkiekkoliigan kärkiottelussa pelannut tamperelaisjoukkue karisteli TPS-tappion, kun tehokas avauserä siivitti Ilveksen 4–3-voittoon voittomaalikisassa.

– Nyt ollaan kaukana Hakametsästä, joten ei niillä (Hakametsässä tehdyillä) treeneillä sillä tavalla vaikutusta ollut avauserään, tehot 1+1 tehnyt ja liigan maaliennätyksensä seitsemään nostanut Jarkko Parikka näki.

KooKoon Kasperi Ojantakanen aloitti kirin ohjattuaan Peetro Seppälän kudin sisään. Huippukautta pelaava pakki poistui samalla pukukoppiin, kun hän loukkasi itseään kontaktittomassa tilanteessa.

Seppälä on kasvattanut yhden kauden piste-ennätyksen lukemiin 5+9=14. Mysteeri oli myös kultakypärä Heikki Liedeksen istuminen koko jatkoajan penkillä.

– En osaa Seppälään sanoa, pakkien putoaminen on meille kuoleva luonnonvara. Ja jatkoajalla pelasivat kuumat pelaajat, KooKoo-luotsi Olli Salo hymähti.

Kommentoi

Mainos: Etelä-Saimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Palvelut

Ruokapaikka