Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

JYP romahti historiallisen isoon tappioon

Kärppien 18-vuotias Ville Koivunen ilakoi 1+2-tehot. Arkistokuva. Timo Heikkala / LEHTIKUVA

Pasi Hautala / STT

JYPin yhdeksäs perättäinen tappio Liigassa tuli torstaina hämmentävällä tavalla. Seuran liigahistorian rumin kotitappio kirjattiin lukemin 1–10 Kärppiä vastaan.

Puolustuspelaaminen on JYPillä mennyt rumasti alaspäin, mutta nyt se oli alle kaiken arvostelun. Kolmen maalin jälkeen Markus Ruusu otettiin pois maalilta, ja kovaan paikkaan joutui 17-vuotias toisen polven JYP-vahti Topias Leinonen, jonka isä Marko Leinonen oli Jyväskylässä maalivahtina 90-luvulla. Nuorempi Leinonen joutui kaivamaan kiekon seitsemän kertaa takaansa, eikä ihan hirveästi saanut apuja omalta alakerralta.

Kärppien 18-vuotias Ville Koivunen ilakoi 1+2-tehot. Jukureista Ouluun siirtynyt puolustaja Axel Rindell oli syöttäjänä kolmessa maalissa ja on nyt neljässä pelissään Kärpissä kerännyt käsittämättömät kahdeksan tehopistettä. Pelaaminen Atte Ohtamaan rinnalla on Rindellille yhtä juhlaa.

JYP menetti lopussa täysin pelihalunsa ja keskittyi nujakoimaan. Braden Christoffer tötöili urakalla pelitilanteen ulkopuolella ja lensikin lopulta suihkuun.

---

Korjattu aiempaa uutista kello 21.44: Jutussa kirjoitettiin virheellisesti perjantaista. Oikea päivä on torstai.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka