Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Markkasen Clevelandille tiukka voitto Torontosta – sivussa ollut Markkanen jakoi juhlintavideon

Koripallon NBA:ssa Lauri Markkasen edustama Cleveland Cavaliers vei yhdellä pisteellä voiton Toronto Raptorsista. Peli päättyi vierasjoukkue Cavaliersin hyväksi lukemin 102–101. Samalla joukkue katkaisi Toronton viiden voiton putken. Clevelandille voitto oli kolmas perättäinen.

Clevelandin valmentaja J.B. Bickerstaff oli tyytyväinen, miten joukkue selvitti vierasparketilla vaikean vastustajan ja on muutenkin päässyt hyvään vireeseen.

– Tässä pukuhuoneessa kasvaa jotain erityistä, Bickerstaff kertoi ESPN:n mukaan.

Myös 18 pistettä heittänyt Evan Mobley oli mielissään joukkueen ilmeestä.

– Olemme enemmän ja enemmän itsevarmempia joka pelissä. Joukkueen kemia kehittyy joka pelissä, Mobley tuumi.

Sinnikkyys palkittiin

Toronto johti peliä ensimmäisen ja toisen neljänneksen jälkeen. Cleveland sai kolmannella jaksolla tehtyä vastustajaansa enemmän pisteitä, mutta oli kokonaispisteissä yhä tappiolla. Peli ratkesi viimeisellä neljänneksellä, jolla Cavaliers pääsi lopulta Raptorsin ohi.

Markkasta ei parketilla nähty. Suomalainen asetettiin viikolla liigan "terveys- ja turvallisuusprotokollaan". Protokollalistalle asetetaan, mikäli pelaajalla tai seurahenkilöstöön kuuluvalla on todettu koronavirustartunta tai hänet on todettu altistuneeksi tartunnalle.

Aiemmin viikolla arvioitiin, että Markkanen voi olla sivussa useamman pelin. Athletic-sivuston mukaan Cavaliersin pelaajista kaikki ovat ottaneet koronarokotteen.

Pelin jälkeen Markkanen jakoi Twitter-tilillään Cavaliersin tviittaaman videon , jolla voittoa juhlistettiin pukuhuoneessa. Siinä joukkueen tehokkain eli Darius Garland kastellaan juomapulloissa olevalla nesteellä. Hän pussitti yhteensä 21 pistettä.

Cavaliersin ja Raptorsin kohtaamisessa eniten pisteitä mätti Toronton Ogugua Anunoby, joka teki 23 pistettä.