Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

JYPin surkea putki sai jatkoa – tuore isä Salonen tilitti jyrkkää tekstiä

Päkkilä (vas.) laukoi voittomaalin. Arkistokuva. JUSSI NUKARI / LEHTIKUVA

Aki Hietavala / STT

Tampereen Ilves jatkoi JYPin tappioputken jo kuuden ottelun mittaiseksi, kun tamperelaisjoukkue haki keskiviikkona voiton Jyväskylästä maalein 6–3.

Ilveksen Joni Ikonen iski kaksi maalia ja Nicholas Baptiste tehtaili pisteet 1+1. Ilves-vahti Vadim Zherenko torjui ottelussa 32 kertaa ja sai syöttöpisteen Baptisten tekemään viimeiseen maaliin tyhjään verkkoon.

– Avauserä oli meiltä kehno, mutta sitten heräteltiin porukkaa peliin mukaan. Päästiin vähitellen pelin päälle, kun lisäsimme luistelua ja annoimme painetta. Sitä kautta paikkoja alkoi syntyä, voittomaalin laukonut Eetu Päkkilä kertoi STT:lle puhelimitse.

Voittonsa myötä Ilves nousi jääkiekkoliigassa kolmanneksi.

– Kauden alku oli meille hankala, mutta sitten saimme hyvän voittoputken. Nyt on taas ollut hyvää tekemistä. Pitää vain jatkaa hommia samalla tavalla, Päkkilä summasi.

JYP-puolustaja Aleksi Salonen teki kauden avausosumansa uransa 400. liigapelissä. Salonen tuli keskiviikkoyönä toista kertaa isäksi, mutta tappion myötä ilo oli kaukana.

– Nyt kiehuu tosi paljon. On lähdettävä keräämään itsensä johonkin. Peräänkuulutin, että olisi pelattu kurinalaisesti, mutta virheitä tuli tosi paljon, aivan kuin olisimme olleet E-junnuja. Luulen, että minun vastasyntynyt poikanikin pelaisi paremmin, Salonen manasi Radio Keskisuomalaisen haastattelussa.

– Meidän on pakko katsoa tosi isoon peiliin joka jätkän. Nyt on viimeinen paikka tehdä jonkinlainen ryhtiliike, jos haluamme pelata muistakin kuin rantakohteista keväällä.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka