Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

JYPin tappioputki sai jatkoa – nuori superlupaus Kemell loukkasi itseään

JYPin nuori superlupaus Joakim Kemell loukkantui toisessa erässä. Kuva syyskuulta 2021. TOMMI ANTTONEN / LEHTIKUVA

Aki Hietavala / STT

Rauman Lukko haki täydet liigapisteet Jyväskylästä lauantaina, kun JYP kellistyi maalein 4–3. Lukon 18-vuotias keskushyökkääjä Sami Päivärinta kihautti ottelussa uransa avausmaalin jääkiekkoliigassa.

– Nyt on tietenkin ihan mahtava fiilis. Paikkoja on ollut paljon, mutta onneksi meni vihdoin sisään asti. Päätin, että vien maalivahdin sivulle ja lauon alas. Se suunnitelma onnistui, Päivärinta kuvaili ottelun avausmaalia STT:lle.

Lukolle pisteitä tehtailivat myös kahdesti onnistunut Arttu Ilomäki sekä tehot 1+2 iskenyt Vili Saarijärvi ja kolme maalia alustanut Harri Kainulainen.

– Pari ylivoimamaalia lämmittää, sillä se puoli pelistä on ollut aika tukkoista. Ei tämä silti hyvä peli ollut meiltä, jos suoraan sanotaan. Ylivoimahyökkäyksiä annamme liikaa ja puolustuspeli on muutenkin hakusessa, Lukon päävalmentaja Marko Virtanen summasi.

Viidennen kerran peräkkäin hävinneen JYPin nuori superlupaus Joakim Kemell takoi jälleen yhden maalin, mutta loukkasi itseään taklattuaan Lukon Kristian Pospisilia toisessa erässä. Molemmat pelaajat jäivät törmäyksen jälkeen sivuun ottelusta.

– Vaikka olen valmentanut kauan, ei minulla röntgenkatsetta vielä ole. Jokke on kopissa hoidon alla koko ajan. Aika näyttää, miten edetään. Näissä hommissa kannattaa ottaa viisaasti, JYP-luotsi Jukka Ahvenjärvi valaisi nuoren supertähtensä tilannetta.

Ottelun jälkeen Kemell oli tolpillaan ja seurasi peliä sivusta. Todennäköisesti nuorukainen laitettiin sivuun varotoimenpiteenä. Isompaa vammaa ei luultavasti tullut, mutta mahdollinen aivotärähdyksen riski on aina isoissa tärskyissä olemassa.

Kommentoi

Mainos: Etelä-Saimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Palvelut

Ruokapaikka