Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jukurit otti jo kolmannen peräkkäisen voittonsa

Olli Jokisen opit alkavat tehota Mikkelissä, sillä Jukurit otti lauantaina jo kolmannen peräkkäisen voittonsa jääkiekkoliigassa. Tiistaina oli kaatunut TPS 3–0, perjantaina Kärpät 3–1 ja nyt vieraissa Tappara 5–3.

– Pidimme palaverit ja sen jälkeen olemme lähteneet jokaiseen otteluun puolustuksen kautta. Pysyimme tänään siinä pelisapluunassa mitä oli sovittu, Jokinen sanoi.

Viimeisen kerran Hakametsän hallissa pelannut Jukurit sai otteluun salama-alun, sillä Christian Heljanko ei ehtinyt torjua kertaakaan, kun kiekko oli jo kaksi kertaa maalissa. Patrik Puistola rokotti vielä avauserässä kasvattajaseuraansa tekemällä ylivoimalla 0–3-maalin.

– Vastuuta on tullut hyvin ja pelaaminen maistuu. Toki tänään olisi maaleja voinut tehdä enemmänkin, Puistola sanoi.

Tappara tuli lopussa maalin päähän, mutta kokenut Anssi Löfman sinetöi voiton tekemällä tyhjiin 3–5-maalin. Kolmannen peräkkäisen voiton torjunut maalivahti Oskari Salminen sai syöttöpisteen.

– Tällaisella jäähymäärällä ei voiteta otteluita. Toisaalta ihmetyttää, että ilman valmentajan haastoa kahta maaliamme tutkittiin videolta, Tapparan valmentaja Jussi Tapola sanoi.