Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilves voitti viimeisessä Hakametsän paikallisottelussa Tapparan – "Oli huikea tunnelma"

Kiihkeimmät Ilveksen kannattajat pitivät perjantaina vielä puoli tuntia ottelun jälkeen yllä äänekästä tunnelmaa, kun Ilves oli kaatanut rakkaan vihollisensa Tapparan 2–1 jääkiekkoliigassa.

– Oli huikea tunnelma ottelunkin aikana ja odotan innolla seuraava paikallisottelua joulukuussa, kun uudessa hallissa pääsemme 13 000 katsojan eteen, kaksi syöttöpistettä ottelussa koonnut Matias Mäntykivi sanoi.

Tampereen Hakametsän jäähalli oli tietysti loppuunmyyty, kun Ilves kohtasi viimeisen kerran vuonna 1965 rakennetussa Suomen vanhimmassa hallissa Tapparan.

SaiPasta siirtynyt Mäntykivi on kuuden ottelun pisteputkessa ja saldo on näissä 3+5=8. Jakson aikana takaiskuja omiin tasakentällisin ei ole ainuttakaan. Tehosaldo on +10 kuudessa ottelussa.

– Kesä oli hyvä ja luistin liikkuu. Kemia kentällisessä toimii hyvin, tänään sai hirveästi virtaakin yleisön mylvinnästä, Mäntykivi sanoi.

Voitto oli Ilvekselle kuudes peräkkäin. Lauantaina joukkue kohtaa HIFK:n vieraissa.

– Iso peli, johon pitää nyt keskittyä. Toki olisi mukava olla lauantaina Lappeenrannassa, kun Kohon paita jäädytetään, mutta nyt olen Ilveksen mies, Mäntykivi sanoi.