Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Perungan Pojat otti ensimmäisen pelaamalla saadun voiton

Perungan Pojat kukisti lauantaina liiganousija TUTO Volleyn 3–1 lentopalloilun Mestaruusliigassa. Voitto oli joukkueelle taulukossa toinen, mutta ensimmäinen pelaamalla saatu. Avausvoitto tuli kabineteissa Oulun Ettasta sen peluutettua edustuskelvotonta pelaajaa.

Fredric Gustavsson teki PerPolle 24 pistettä, Daniel Aponza 16 ja Miikka Lemola 12.

– Ottelu oli kahden heikommin aloittaneen joukkueen tasainen taisto. Saimme mitä haimme eli voiton, Lemola sanoi.

Einari Koivisto oli 15 pisteellä vieraiden tehokkain. Kauden avausottelunsa pelannut entinen maajoukkuepelaaja Eemeli Kouki jäi kuuteen pisteeseen.

– Kaikki toivovat että TuTo säilyy liigassa. Tarvitsemme isojen kaupunkien joukkueita. Tänään heidän pelissään näkyi Ossi Rumpusen poissaolo, Lemola sanoi.

Ducks koki avaustappion

Liigassa ei enää ole tappiottomia joukkueita, sillä Hurrikaani-Loimaa voitti kotonaan Vantaan Ducksin 3–1. Antti Ropponen teki voittajille 27 pistettä.

– Ropposen syötöt neljännessä erässä olivat ottelun ratkaisu, myönsi Ducksin valmentaja Juho Rajala.

Nuori Luka Marttila teki Hurrikaanille 23 pistettä. Samaan pääsi vieraiden tehokkain Aleksander Rastamo.

Ducks johti kolmatta erää 12–6, mutta Hurrikaani käänsi erän Ropposen voimin voitokseen. Myös neljäs erä oli Ropposen ja Marttilan näytöstä. Ropponen syötti ottelussa peräti kuusi ässää.