Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

SaiPan hyökkäys vahvistuu yhdysvaltalaisella Nick Halloranilla – Yliopistosarjan parhaimpiin pelaajiin lukeutunut pelaaja saapuu Lappeenrantaan keskiviikkona

Kaisa Juntunen

SaiPan hyökkäyspää saa vahvistusta yhdysvaltalaisesta Nicholas "Nick" Halloranista. Mies saapuu Lappeenrantaan keskiviikkona ja on jo viikonloppuna valmennuksen käytettävissä.

Oikealta laukova Halloran, 24, pelasi viime kaudella AHL:n Ontario Reign -joukkueessa. Siellä hän pelasi 15 ottelua ja keräsi tehopisteet 1+7. Kotoisin Halloran on Utahin Draperista.

Edelliset neljä kautta mies pelasi yliopistosarja NCAA:ssa Coloradon joukkueessa. Hän on ollut kahdesti ehdolla yliopistosarjan parhaaksi pelaajaksi. Yliopistosarjassa hän teki kaikkiaan 119 ottelussa tehopisteet 40+57=97.

SaiPan tiedotteessa Halloran sanoo olevansa innoissaan mahdollisuudesta pelata Liigaa. Hän on tietoinen liigan tasosta ja on havainnut, että Suomi tuottaa huipputason pelaajia vuosittain.

– Liigaan tuleminen on minulle oikea päätös, koska minulla on mahdollisuus saada suurempi rooli kuin Yhdysvalloissa. Pääsen myös työskentelemään pelin yksityiskohtien kanssa. Liigassa pelataan hyökkäävää, nopeaa ja fyysistä kiekkoa ja haluan pelata peliä luovasti ja nopeasti. Uskon että Liigan pelityyli sopii minulle loistavasti, Halloran kommentoi tiedotteessa.

178 cm pitkä ja 80 kg painava Halloran sanoo nopeuden olevan hänen suurin vahvuutensa.

SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkanen kiittelee niin ikään Halloranin hyökkäys- ja luistelutaitoja.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka