Suomen futsalmaajoukkueella kohtalainen arpaonni – Italia, Kazakstan ja Slovenia samaan EM-alkulohkoon

Suomen miesten futsalmaajoukkue pelaa EM-kilpailuissa B-lohkossa Italian, Kazakstanin ja Slovenian kanssa. Alkulohkot arvottiin maanantai-iltana kisaisäntä Hollannin Zeistissa. Kuudentoista joukkueen EM-kilpailut pallotellaan 19. tammikuuta–6. helmikuuta Amsterdamissa ja Groningenissa.

Aiemmin EM-kilpailuissa pelasi 12 joukkuetta, mutta nyt pelataan ensimmäistä kertaa laajempi turnaus. Suomi on ensimmäistä kertaa mukana futsalin miesten arvokilpailuissa ja varmisti kisapaikkansa huhtikuussa, kun maajoukkue sijoittui karsintalohkossaan toiseksi. Tulevista kisavastustajista Italia tahkosi samassa karsintalohkossa ja kukisti Suomen molemmissa keskinäisissä kohtaamisissa.

Suomi aloittaa kisaurakkansa 20. tammikuuta ja kohtaa Italian. Neljä päivää myöhemmin vastassa on Kazakstan. Sen jälkeen pelipaikka vaihtuu Amsterdamiin, ja lohkon päätöspelissä vastassa on Slovenia.

Hallitseva Euroopan mestari Portugali arvottiin samaan lohkoon kisaisäntä Hollannin kanssa. A-lohkossa on myös Ukraina, mutta neljäs joukkue Valko-Venäjä tai Serbia selviää vasta marraskuun jatkokarsinnassa. C-lohkossa pelaavat Kroatia, Puola, Slovakia ja Venäjä. D-lohkossa pelaavat Azerbaidzhan, Bosnia-Hertsegovina, Espanja ja Georgia.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka