Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Savo Volley aloitti liigakauden kaatamalla Akaa-Volleyn

Timo Tolvasen valmentama viime kauden hopeajoukkue Savo Volley aloitti torstaina lentopalloilun Mestaruusliigan kauden voitokkaasti kaatamalla Akaa-Volleyn Siilinjärvellä 3–0.

– Peli oli kauden avaukseksi yllättävän hyvää. Erityisen iloinen olen kovista hyökkäystehoista, passari (Fedor Ivanov) käytti monipuolisesti kaikkia hyökkääjiä. Etenkin Aleksei Zhbankov oli tehokas, Tolvanen sanoi.

Akaa-Volleyllä oli omat hetkensä. Tulokasvalmentaja Olli Kunnarin joukkue johti toista erää 20–16, mutta Savo Volley vei kentälle vaihdetun Antti Siltalan sekä Zhbankovin johdolla erän lopun 9–1 ja erän 25–21.

– Siltala oli hyvä siinä vaiheessa, mutta Mikko Räsänen palasi kolmanteen erään ja kuului onnistujiin. Meillä on kolme hyvää yleispelaajaa ja kolme hyvää keskipelaajaa, heistä penkille jäi nyt Miki Jauhiainen. Mutta kun 30 ottelua pelataan, niin peliaikaa tulee jokaiselle, Tolvanen sanoi.

Urpo Sivula oli vieraiden ja ottelun tehokkain 16 pisteellä, mutta Savo Volleyllä oli enemmän ratkaisijoita. Zhbankov teki 12 ja toinen uusi pelaaja Andrus Raadik 10 pistettä.