Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tapparan juhlakalu Kuusela juhli alussa ja lopussa kahdella maalilla – "Juhlat olivat mahtavat. Tunteisiin meni täysillä"

Perjantaina uransa tuhannennen miesten jääkiekkoliigan runkosarjaottelun Raumalla pelannutta Kristian Kuuselaa juhlittiin näyttävästi ennen lauantain JYP-ottelua. Itse ottelussa juhlakalu avasi kauden maalitilinsä tekemällä kaksi maalia Tapparan kaadettua JYPin 6–3.

– Juhlat olivat mahtavat. Tunteisiin meni täysillä, Kuusela sanoi.

Maalit olivat Kuuselalle kauden ensimmäinen ja toinen. Molemmat Kuusela teki tyhjään maaliin, ensin puolen metrin päästä ja toisen päätösminuuteilla JYPin pelattua ilman maalivahtia.

– Maalit lämmittävät aina, vaikka voitto tästä olikin paljon tärkeämpi asia, Kuusela lisäsi.

Tapparan fanikulmaus huusi sadan fanin voimin Kuuselaa jäälle, ja lopulta vartin odottelun jälkeen ryhmä sai haluamansa, kun Kuusela käväisi jäällä. Ilveksen kaadettua aiemmin Tapparan sen fanit huusivat Santeri Virtasta niin kauan, että tämä palasi jäälle.

Kuusela oli edellisen kerran tehnyt kaksi maalia tammikuussa 2020 Helsingissä. Kuuselan jälkimmäisen maalin syötti kapteeni Otto Rauhala, joka kauden toisella alivoimamaalillaan sai tililleen ottelun voittomaalin.

– Aina kun on kaksi pelaajaa läpi, niin toiselle syötetään ja tämä saa tehdä. Se on jääkiekossa perinne mitä minäkin noudatan, Kuusela korosti.