Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

NBA-huhua: Charlotte Hornetsilla "vahvaa" kiinnostusta Lauri Markkaseen

NBA-koripalloliigan suomalaispelaaja Lauri Markkasen tuleva työnantaja on vielä arvailujen alla, ja mediahuhuissa pyörii jos jonkinlaisia spekulaatioita Chicago Bullsissa uransa neljä ensimmäistä kautta pelanneen ison heittäjän osalta. Perjantai on osaltaan jo kenties jotain selventävä, sillä Markkasen tapaiset rajoitetusti vapaat agentit voivat alkaa hyväksyä seurojen tarjouksia.

Torstai-iltana Suomen aikaa Athletic -sivuston NBA-toimittaja Shams Charania raportoi Twitter-tilillään , että Charlotte Hornets on noussut vahvasti esiin Markkasta havittelevana seurana.

– Charlotte Hornetsilla vahvaa kiinnostusta mahdollisen tarjouksen tekemiseen, lähteet kertovat, Charania kertoi.

Aiemmin tällä viikolla New York Daily News -lehden NBA-toimittaja Kristian Winfield tviittasi Charlotten kiinnostuksesta. Winfield myös väitti lähteisiinsä nojaten, että Markkanen olisi hinnoitellut itseään ulos markkinoilta.

– Lauri Markkanen ja Kelly Oubre Jr pyysivät liian paljon rahaa vapaiden agenttien markkinoilla, ilman siihen (summaan) tarvittavaa näyttöä, kertoi lähde liigasta minulle. Markkinat ovat väljähtyneet huomattavasti molempien osalta, suurimman osan seuroista jo käytettyä rahansa, Winfield pyöritteli.

– Dallas Mavericks (15 miljoonaa dollaria) ja Charlotte Hornets (14,5 miljoonaa) ovat niitä, joilla vielä käytettävissä rahaa.