Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kallioinen ampui olympianeloseksi miesten skeetissä

Eetu Kallioinen on sijoittunut Tokion olympiakisoissa miesten skeetissä neljänneksi. Hän rikkoi finaalissa 36 kiekkoa ampumistaan 40:stä.

Lari Pesonen jäi peruskilpailussa 28:nneksi rikottuaan 114 kiekkoa.

Koljonen jyräsi vakuuttavaan voittoon

Suomen aikaa varhain maanantaiaamuna tositoimissa oli myös sulkapalloilija Kalle Koljonen. Hän aloitti urakkansa Tokion olympialaisissa voittamalla Itävallan Luka Wraberin.

Keskiviikkona Koljonen kohtaa maailmanlistalla toisena olevan Viktor Axelsenin. Vain voittaja etenee kolmen pelaajan lohkosta jatkoon.

Suomella on ollut aina vähintään yksi sulkapalloilija olympialaisissa siitä lähtien, kun laji tuli viralliseen kisaohjelmaan 1992.

– Toivottavasti jatkan perinnettä vielä seuraavissakin olympialaisissa, Koljonen visioi.

Purjehtijat vesillä, Hulkko altaassa

Kaarle Tapper purjehtii kahden kilpailupäivän ja kolmen lähdön jälkeen Laser-luokan kärjessä.

Tuuli Petäjä-Sirén on kahden kilpailupäivän ja kuuden lähdön jälkeen sijalla 14 purjelautailun RS:X-luokassa.

Suomalaispurjehtija Tuula Tenkanen on kahden kilpailupäivän jälkeen kymmenentenä Tokion olympialaisten Laser radial -luokassa. Tenkanen lähti maanantain purjehduksiin kokonaiskilpailun nelossijalta.

Uinnissa Ida Hulkko kilpaili 100 metrin rintauinnin välierissä. Hulkko oli välierissä 12:s ajalla 1.07,02 ja viimeinen finaalipaikka jäi 43 sekunnin sadasosan päähän.Sunnuntaina Hulkko ui alkuerissä ajan 1.06,19 parantaen omissa nimissään ollutta Suomen ennätystä. Hulkko oli alkuerien seitsemäs. Matkan finaali on tiistaina.