Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pesä Yseillä oli ilon hetkiä Lapualla, mutta Virkiä oli tyrmäävän tehokas

Tappio oli lappeenrantalaisille viides peräkkäinen. Alkanut heinäkuu on Yseille todella hetkinen, sillä edessä on vielä kymmenen ottelua.

Pesä Ysien vierasottelussa Lapuan Virkiää vastaan annettiin pallolle kyytiä oikein kunnolla.

Yseistä Elina Muurman löi kolme juoksua ja Hanna Järvi kaksi, mutta Virkiän Iina Lehtinen ja Riina Kerola nokittivat molemmat neljällä lyödyllä juoksulla, minkä lisäksi Kerola kiersi kunnarin.

Naisten Superpesiksen kaikki sarjapisteet jäivät Lapualle jaksolukemin 5–2 ja 8–4.

Tappio oli lappeenrantalaisille viides peräkkäinen. Avausottelussaan Ysit kaatoi Roihuttaret, mutta ei ole sen jälkeen onnistunut nappaamaan kuin yhden jaksopisteen, jonka se raastoi edellisiltana Seinäjoen Maila-Jusseilta.

Lapua tyrmäävän tehokas

Pesä Ysit aloitti Lapualla pirteästi ja meni ensimmäisessä sisävuorossa 2–0-johtoon.

Virkiä oli kuitenkin tehokkaalla pelipäällä ja pystyi vastaamaan vieraiden hyökkäykseen. Emännät tekivät avausjakson viisi juoksuaan seitsemästä kolmostilanteesta.

Myös toisella jaksolla Ysit oli alussa terävänä. Järvi ja Muurman kurittivat molemmat vastustajan kenttää kahden juoksun arvoisesti ja nostivat joukkueensa 4–2-johtoon.

Ilo jäi kuitenkin lyhytaikaiseksi, sillä Kerola tyhjensi ajolähdössä pajatson ja Virkiä karkasi ottelun voittoon.

Hektinen heinäkuu

Ysien ottelut sarjan kärkiryhmiä vastaan jatkuvat seuraavaksi Vanhalla kentällä, kun Manse PP saapuu sunnuntaina Lappeenrantaan.

Alkanut heinäkuu on Yseille muutenkin todella hetkinen, sillä Lapuan vierailun jälkeen Ysejä odottaa heinäkuussa vielä kymmenen ottelua.