Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pesä Ysien ilon hetket Raumalla jäivät yhteen sisävuoroon

Nuori kärkietenijä Tytti Bertling löi jälleen kunnarin tyhjään kenttään.

Pesä Ysit pesi tauolla kasvojaan naisten Superpesiksen vierasottelussa Rauman Feraa vastaan.

Neljä tehtyä juoksua eivät kuitenkaan riittäneet yhteenkään sarjapisteeseen, vaan Fera oli parempi jaksoin 2–0 (9–0, 6–4).

Ottelu alkoi siitä, mihin edellisillan ottelu Porissa jäi. Kotijoukkue ryöpytti Ysejä melkein miten halusi ja vei jakson puhtaasti 9–0.

Ysittärien toisen jakson ilon hetket osuivat kolmanteen vuoropariin.

Ensin Linnea Laatikaisen läpilyönti kavensi ottelun 4–2:een, minkä jälkeen Tytti Bertling onnistui lyömään kunnarin tyhjään kenttään. Kun Tiia Saarela kotiutti Bertlingin kolmospesältä, Ysit oli tasoittanut tilanteeksi 4– 4.

Fera ei kuitenkaan hämmentynyt, vaan teki päätösvuoroparissa kaksi juoksua lisää. Lappeenrantalaiset eivät pystyneet tasoittavalla sisävuorollaan niihin vastaamaan, joten saaliiksi Satakunnan-reissulta jäi nolla pistettä.

Nuorelle Bertlingille kunnari tyhjään kenttään oli viikonvaihteen toinen. Hän onnistui vastaavassa tempussa myös Porin Pesäkarhuja vastaan. Myös kentällemenoissa Haminan Palloilijoiden kasvatti teki varmaa jälkeä ja pokkasi Ysien ykköspalkinnon. Kakkospalkittu oli Linnea Laatikainen.